Replant Art

Hvad laver Replant Art?

Replant Art laver håndlavede træmotiver. Alle stykker er skåret i 5 mm tyktbalsatræ, hvorefter alle stykkerne bliver bejdset i flere forskellige nuancer, som giver motivet det livagtige udtryk. Alle de mange stykker bliver derefter limetfast, en efter en på den hvide træbaggrund.

Fra borde til vægkunst

“I 2017 fik jeg idéen at lave nogle unikke motiver af forskellige dyr,efter lang tids søgen efter det helt rigtige originale produkt. Det startede med sofaborde og små lysestager i træ tilbage i 2015 og siden har det udviklet sig til disse håndlavede træmotiver. Idéen med mine motiver er at skabe noget anderledes og unikt vægkunst med inspiration fra naturen”

Marc Prehn-Mehelsen, ejer Replant Art

Håndlavet vægkunst i træ

Alle motiverne bliver lavet på Replant Arts værksted i Lunderskov. Hvert eneste motiv er skåret, pudset, limet og samlet i hånden. Alle motiverne bliver lavet med træ fra FSC-dyrkede skove, som er en sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt der ikke bliver fældet flere træer end at skoven kan reproducere sig selv.

Vi planter 10 træer ved hver ordre

Replant Art stræber efter ikke blot at blive CO2 neutrale som virksomhed, men at blive CO2 positive. Replant Art vil give mere liv tilbage til naturen. Fjerne og rense mere CO2 fra vores luft end den vi selv udleder. Man starter med at plante nyt. Vi håber at kunne inspirere dig til at gøre det samme. Gøre en lille ting hver dag. Mange bække små.

 

Replant art